Bastion Hotel Arnhem

TaxicentraleArnhem.nl is zakelijk partner voor het taxivervoer van het Bastion Hotel in Arnhem.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Het Bastion hotel in Arnhem wordt veel gebruikt door gasten die in een dagje of weekend Arnhem of de Veluwe willen verkennen, voor een concert naar het Gelredome gaan. Deze gasten van het Bastion hotel worden door in onze luxe taxi’s vervoerd in Arnhem, maar zij kunnen ook een taxi bestellen naar Nijmegen, Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord of Zevenaar. Ritten naar de luchthavens Schiphol, Dusseldorf, Eindhoven of Weeze zijn door de gasten van het Bastion hotel ook te reserveren.

Doordat het taxivervoer van en naar het hotel door onze professionele en vriendelijke chauffeurs altijd stipt wordt uitgevoerd is het Bastion hotel erg tevreden over onze dienstverlening.

De samenwerking met het Bastion hotel is erg plezierig en wij rijden dan ook erg graag de gasten van dit hotel naar hun plaats van bestemming. En terug!

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over Bastion hotel Arnhem
Je profiteert regelmatig van scherpe aanbiedingen in het Bastion hotel. Wil je er even tussenuit en ben je op zoek naar een hotel waar je kan slapen na een gezellige dag? Boek dan een Bastion Hotels arrangement. Of je nu de natuur wil opzoeken in de buurt van Arnhem of na een concert het Gelredome lekker wil uitslapen; bij Bastion Hotels ben je aan het juiste adres. De Bastion hotels zijn over heel Nederland verspreid en er worden dan ook allerlei arrangementen aangeboden door het Bastion.
Taxi nodig?
Call Now Button