Fletcher Hotel de Buunderkamp

Fletcher Hotel de Buunderkamp maakt gebruik van TaxicentraleArnhem.nl voor het taxivervoer van de gasten.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

De gasten van het Fletcher Hotel de Buunderkamp worden door onze professionele taxichauffeurs en onze luxe taxi’s vervoerd naar Arnhem maar ook naar Huissen, Elst, Nijmegen, DoorwerthOosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Zevenaar of naar het Gelredome. Ritten naar de luchthavens SchipholDusseldorf, Eindhoven of Weeze zijn door de gasten van het hotel ook te reserveren.

Door onze vriendelijke chauffeurs worden de door Fletcher Hotel de Buunderkamp gereserveerde ritten altijd goed uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat er regelmatig een taxi gebeld wordt door de gasten van Fletcher Hotel de Buunderkamp. Wij zorgen er dan altijd voor dat wij de gasten van het hotel op tijd halen en brengen. Het hotel is daarom erg tevreden over ons taxibedrijf.

De samenwerking met het hotel is erg prettig en wij brengen de gasten van het hotel dan ook graag naar hun plaats van bestemming.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over het Buunderkamp hotel
Het rustieke 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp ligt in de groene bossen van Wolfheze, vlakbij Arnhem. Je kunt hier genieten van de natuur, rust en ruimte maar ook ontspannen door de verschillende wellness faciliteiten die het hotel je te bieden heeft. Perfect voor een heerlijk weekendje weg.
Hotel met diverse faciliteiten
Omdat een mooie fietstocht niet mag ontbreken tijdens je verblijf bij Hotel-Restaurant De Buunderkamp, verhuurt het hotel e-bikes. Na een heerlijke dag kun je onder het genot van een drankje tot rust komen in de gezellige bar of schuif je aan in het culinaire restaurant van het hotel. Hier kun je genieten van verrukkelijke gerechten en prachtige wijnen. In een van de comfortabele hotelkamers kom je volledig tot rust.
Taxi nodig?
Call Now Button