Fletcher Hotel Klein Zwitserland Heelsum

Fletcher Hotel Klein Zwitserland Heelsum maakt voor haar gasten gebruik van het personenvervoer van TaxicentraleArnhem.nl.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

De gasten van het Fletcher Hotel Klein Zwitserland worden door onze nette chauffeurs in onze luxe taxi’s vervoerd naar Arnhem maar ook naar Huissen, Elst, Nijmegen, DoorwerthOosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Zevenaar of naar het Gelredome. Ritten naar de luchthavens SchipholDusseldorf, Eindhoven of Weeze zijn eveneens te boeken door de gasten van het hotel.

De door Fletcher Hotel de Buunderkamp gereserveerde ritten worden door ons altijd correct en zakelijk uitgevoerd. De gasten bellen zelf regelmatig een taxi omdat zij weten dat wij het vervoer regelen. Voor ons en het hotel een win/win situatie toch?

De samenwerking met het hotel is dan ook heel plezierig.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over het Fletcher hotel Klein Zwitserland Heelsum

Het hotel is uniek gelegen in het zuiden van de Veluwe en dichtbij de bruisende stad Arnhem. Een veelzijdige en aantrekkelijke omgeving voor een onbezorgd verblijf!

  • Omringd door de Veluwse bossen
  • Diverse sport- en wellnessfaciliteiten
  • Sterrenrestaurant De Kromme Dissel
  • Officiële trouwlocatie
  • 10 multifunctionele vergaderzalen
  • Te combineren met een dagje Burgers’ Zoo

Aangename faciliteiten

Wanneer je er even tussenuit wilt, is dit Fletcher hotel vlakbij Arnhem de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en plezier. Zo kun je gebruikmaken van de vele faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Kom volledig tot rust in de sauna of trek een baantje in het binnenzwembad. Ook kun je bij het hotel e-bikes huren.

Naast alle faciliteiten beschikt het hotel over twee sfeervolle en unieke restaurants. Restaurant De Kromme Dissel behoort al jaren tot de Nederlandse toprestaurants en wordt sinds 1971 bekroond met een Michelinster. Daarnaast is er een bar waar je heerlijk kunt vertoeven. Ook zijn er voor zakelijke doeleinden diverse vergaderruimten beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Taxi nodig?
Call Now Button