Hotel de Bilderberg Oosterbeek & Taxicentrale Arnhem

TaxicentraleArnhem.nl is zakelijk partner van hotel de Bilderberg in Oosterbeek.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Vanuit het Bilderberg hotel is het voor de gasten van het hotel een prettige bijkomstigheid dat zij een taxi naar Arnhem, Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Nijmegen, of Zevenaar  kunnen bestellen. Ritten naar de luchthavens Schiphol, Dusseldorf, Eindhoven of Weeze zijn door de gasten van het Bilderberg hotel vroegtijdig te reserveren.

Onze excellente service betekent voor de gasten van het hotel de zekerheid van comfortabel vervoer naar en van het hotel. Onze nette chauffeurs en auto’s zorgen er voor dat de kwaliteit die het hotel op alle fronten biedt ook terug te zien is in het taxivervoer dat zij de gasten aanbieden.

Wij hebben een prettige samenwerking met het Bilderberg hotel en hopen dat wij nog lang voor dit hotel ons taxivervoer mogen verrichten.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over hotel de Bilderberg Oosterbeek
Het hotel doet er alles aan om u een veilig en gastvrij verblijf te bieden. Ontdek de prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden rond om het hotel met de speciale arrangementen.

Met het gezin of de hele familie er op uit? Ontdek de kindvriendelijke hotels en aanbiedingen speciaal voor gezinnen en families. U kunt wandelen of fietsen op de Veluwe en in andere delen van Gelderland. De wandel- en fietsroutes van het hotel laten u Nederland opnieuw ontdekken. Geniet van een volpension arrangement of van een Veluwe Meer Nachten Special. Informeer naar de mogelijkheden.

Taxi nodig?
Call Now Button