Hotel Papendal & Taxicentrale Arnhem

TaxicentraleArnhem.nl is zakelijk partner van hotel Papendal in Arnhem.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Onze klanten weten dat wij het taxivervoer naar dit hotel verzorgen en maken graag gebruik van onze taxi’s. Andersom weten de mensen bij hotel Papendal dat zij van ons op aan kunnen.

Voor de gasten van van hotel Papendal is het fijn dat als zij vanuit het hotel een taxi nodig hebben voor een rit in Arnhem, naar plaatsen in de omgeving zoals Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Nijmegen, Zevenaar  of een rit naar een luchthaven zoals Schiphol, Dusseldorf, Eindhoven of Weeze, dat zij er van op aan kunnen dat wij snel bij het hotel zijn om ze comfortabel en snel naar de gewenste bestemming te brengen.

Wij zijn trots op ons partner programma met dit hotel en hopen dat wij nog lang voor dit hotel ons taxivervoer mogen verrichten.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over hotel Papendal Arnhem
Hotel Papendal is een dochteronderneming van NOC*NSF, net als Sportcentrum Papendal. Met Jochem Schellens als Directeur. Als u op zoek bent naar een heerlijk 4-sterren hotel temidden van de Veluwse bossen dan bent u bij hotel Papendal aan het juiste adres.

Bij het hotel vind u wat u mag verwachten van een goed 4-sterren hotel. Rust, ruimte en gastvrijheid. Maar bovenal ervaart u hier de energie. U kunt zich weer helemaal opladen. Wat misschien niet iedereen weet; je hoeft geen (top)sporter te zijn om in het prachtige hotel te kunnen verblijven. Maar vind u het leuk om te verblijven in een inspirerende, sportieve omgeving, waarbij het absoluut mogelijk is om onze (top)sporters tegen het lijf te lopen dan bent u van harte welkom.

Taxi nodig?
Call Now Button