Partner Programma Taxicentrale Arnhem

TaxicentraleArnhem.nl is zakelijk partner van diverse hotels waarvoor gereden wordt. Naast ons zakelijk– en personenvervoer zijn wij er trots op dat wij voor onderstaande bedrijven de vaste partner voor taxivervoer zijn van onderstaande klanten.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Partner programma hotels

Omdat wij als zakelijk partner onze afspraken nauwgezet nakomen zijn wij voor bovenstaande hotels een vertrouwd aanspreekpunt als het gaat om taxivervoer van de hotelgasten naar de door hen gewenste bestemming. De hotelgasten kunnen er van op aan dat wij snel bij het hotel aanwezig zijn om ze op te halen. Of het nu gaat om een rit in Arnhem, een rit naar een plaats rondom Arnhem zoals bijvoorbeeld Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Nijmegen, Zevenaar  of een rit naar een luchthaven zoals Schiphol, Dusseldorf, Eindhoven of Weeze als taxicentrale zijn wij de hotelgasten van onze partners altijd 100% van dienst.

Onze vaste klanten zijn gewend aan de meer dan uitstekende service die wij bieden bij taxivervoer naar de diverse hotels en maken dan ook regelmatig gebruik van onze taxi’s naar de hotels. Waarschijnlijk speelt daarbij mee dat zij op de hoogte zijn dat wij als partner aan de diverse hotels verbonden zijn. Zij weten immers dat als zij bij het hotel om een taxi vragen taxicentrale Arnhem voor komt rijden!

Wij zijn trots op ons partner programma en hopen dat wij nog jarenlang met plezier voor deze hotels ons taxivervoer mogen verrichten.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Taxi nodig?
Call Now Button