Postillion Hotel Arnhem

TaxicentraleArnhem.nl is zakelijk partner van het Postillion Hotel in Arnhem.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Het Postillion hotel in Arnhem is een populaire locatie in Gelderland.  Het hotel beschikt over 12 multifunctionele zalen die gebruikt kunnen worden voor vergaderinen of trainingen. Door het zakelijke gebruik van deze zalen wordt onze taxicentrale vaak ingeschakeld voor een taxi naar de Veluwe, de Rosendaelsche golfclub, of naar Arnhem, Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Nijmegen, of Zevenaar  kunnen bestellen. Ritten naar de luchthavens Schiphol, Dusseldorf, Eindhoven of Weeze zijn door de gasten van het Bilderberg hotel vroegtijdig te reserveren.

Voor de gasten van het hotel is het bijna een vanzelfsprekendheid dat het taxivervoer van en naar het hotel door onze taxicentrale wordt uitgevoerd. Onze professionele chauffeurs en taxi’s zorgen er voor dat de uitstekende service die het Postillion hotel biedt ook terug te zien is in het taxivervoer voor de gasten.

Wij hebben een zeer fijne samenwerking met het Postillion hotel en gaan er van uit dat wij ons taxivervoer nog lang mogen mogen uitvoeren voor dit hotel.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over Postillion hotel Arnhem
Het Postillion Hotel in Arnhem is een populaire locatie want het hotel ligt ontzettend centraal en is dus makkelijk te bereiken. Het is niet alleen de plek die zo prettig is, ook de medewerkers die precies weten hoe je een succesvolle meeting of een bijzonder evenement organiseert maken het verblijf in het hotel zeer prettig. Ze denken met je mee en komen met oplossingen voor problemen die je zelf nog niet had opgemerkt. Vraag een offerte aan.
Taxi nodig?
Call Now Button