Met de Taxi naar Ziekenhuis Rijnstate

Wilt u geen zorgen over een parkeerplek,  parkeerkosten of de bus die u mist? Dan is de taxi een goede oplossing. Taxicentrale Arnhem zet u voor de deur van het ziekenhuis af en haalt u daar ook weer op. Heeft u hulp nodig bij het in- en uitstappen? Wij helpen u geheel op Coronaproof wijze.

Ziekenvervoer met Taxi Centrale Arnhem

Het kan zijn dat de zorgverzekeraar het vervoer naar en van het ziekenhuis vergoedt. Dat hangt onder meer af van de ziekte die iemand heeft. Heeft u behoefte aan een Taxi dan kan Taxi Arnhem wat voor u betekenen. Wij verzorgen al jaren het vervoer van en naar het Ziekenhuis Rijnstate Arnhem, Velp en Zevenaar. Een helpende hand bieden wij graag aan. Taxi Arnhem zet u voor de deur van het ziekenhuis af en haalt u daar ook weer op. Heeft u hulp nodig bij het in- en uitstappen? Wij helpen u geheel op Coronaproof wijze.

Reserveer hier uw taxi naar één van de Rijstate Ziekenhuizen.

Rijnstate Ziekenhuis Arnhem

Rijnstate is het grootste ziekenhuis in de regio Arnhem. Rijnstate heeft vier verschillende locaties: één in Arnhem-Noord, één in Zevenaar, één in Velp en één in Arnhem-Zuid. Tot 2011 heette de organisatie nog Alysis Zorggroep. De zorggroep werd in 2001 opgericht als samenwerkingsverband tussen Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, Ziekenhuis Velp en Ziekenhuis Zevenaar en twee verpleeghuizen in de regio. De drie ziekenhuizen zijn gefuseerd tot één ziekenhuis.

Juiste zorg op de juiste plek

Rijnstate biedt kwalitatief goede zorg aan op de juiste plek. Op de plek waar de zorg het meest efficiënt is en het best aansluit op de behoeften van de patiënt. Dus dichtbij waar het kan en verder weg als dat nodig is. Rijnstate voegt waarde toe aan de gezondheid van de patiënt, wilt (duurdere) zorg voorkomen, zorg dichterbij bij patiënten thuis realiseren en zorg vervangen door bijvoorbeeld e-health.

Parkeren bij Rijnstate Arnhem

Parkeren bij Rijnstate Arnhem kunt u uw auto betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. De eerste vijftien minuten is het parkeren gratis, als u binnen die vijftien minuten het parkeerterrein weer verlaat. Daarna kost het 30 eurocent per tien minuten. Een dagkaart kost 7 euro en een weekkaart 21 euro.

Door gebruik te maken van Taxicentrale Arnhem bespaart u zich deze kosten!

Wij staan u graag te woord als u meer informatie wenst: bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

 

Rijnstate ziekenhuis - Taxicentrale Arnhem

Taxi nodig?
Call Now Button