Van der Valk hotel Arnhem & Taxicentrale Arnhem

TaxicentraleArnhem.nl is zakelijk partner van het van der Valk hotel in Arnhem.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Wij komen onze afspraken met het van der Valk hotel altijd na en dat is voor de gasten van het van der Valk hotel prettig om te weten. Als de gasten van het hotel een rit in Arnhem, een rit naar een plaats rondom Arnhem zoals bijvoorbeeld Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Nijmegen, Zevenaar  of een rit naar een luchthaven zoals Schiphol, Dusseldorf, Eindhoven of Weeze nodig hebben, kunnen zij er van op aan dat wij snel bij het hotel zijn om ze comfortabel naar de gewenste bestemming te brengen.

Onze klanten weten dat wij zeer goede service bieden bij taxivervoer naar dit hotel en maken graag gebruik van deze service. Het speelt natuurlijk mee dat als zij bij het hotel een taxi nodig hebben onze taxi voor komt rijden.

Wij zijn trots op ons partner programma met dit hotel en hopen dat wij nog lang voor dit hotel ons taxivervoer mogen verrichten.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over het Van der Valk hotel Arnhem
Sinds 1980 staan Peter en Gera van der Valk aan het roer van ‘West-End’. Vanwege de grote belangstelling besluiten ze al snel om het bedrijf uit te breiden met een hotelgebouw, en met succes: anno 2019 heeft Hotel Arnhem 100 hotelkamers in zeven categorieën, 10 vergaderzalen, een restaurant, hotelbar en een fitness- en wellnessruimte.

De bijzondere vestiging vlakbij de binnenstad van Arnhem en de rust van de Veluwe heet tegenwoordig niet meer ‘West-End’, maar Hotel Arnhem. Die naamswijziging is doorgevoerd voor de herkenbaarheid. Mensen in de regio kennen de naam ‘West-End’ en het staat ook nog op de voorgevel, maar voor de rest van Nederland en daarbuiten is die naam niet duidelijk. De huidige naam geeft precies aan waar Hotel Arnhem te vinden is.

Taxi nodig?
Call Now Button