De wintervakantie wordt anders dan anders. Meer Nederlanders kiezen er voor om wintervakantie in eigen land te houden. Zo ook naar het mooie Arnhem. Voor het vakantiegevoel hoeft u niet ver weg want Arnhem heeft zeer veel te bieden.

Bent u van plan om de wintervakantie in eigen land te gaan houden?

Blijf dan eens in de buurt van Arnhem want Arnhem staat bekend als de stad van makers. Mode, muziek, beeldende kunst, dans en. Regelmatig zichtbaar op allerlei plekken in de stad: Museum Arnhem, Theater aan de Rijn, Oostpool en de monumentale plekken als Musis en Luxor Live. Wilt u het gevoel krijgen alsof u op safari bent? Dan is het de moeite waard om Het Burgers Zoo te bezoeken. Of wilt u echt de winter ervaren? Bezoek dan het Openluchtmuseum.

Wintervakantie in eigen land? Ga eens naar het Openluchtmuseum!

Ervaar de winter zoals de winters van vroeger. Vroeger kon je elk jaar buiten schaatsen en lag er een halve meter sneeuw. Nu kunt u dat doen bij het Openluchtmuseum. Ervaar in het Nederlands Openluchtmuseum hoe de winters van vroeger waren. Heeft u geen zin om te schaatsen? Ga dan vliegensvlug naar beneden met de sleebaan bij de Stellingmolen. Wilt u meer weten over het museum dan kunt u zich aansluiten bij een winterse rondleiding.

Met de taxi naar het museum

Wanneer u Arnhem bezoekt wilt u natuurlijk ook alles zien. En wat is nou een betere manier van reizen in deze tijden dan met een taxi van taxicentrale Arnhem? In onze taxi’s hebben wij speciale schermen geplaatst zodat u geen mondkapje hoeft te dragen. Met de taxi reizen betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u in contact komt met veel mensen of over een parkeerplek en parkeerkosten. U wordt netjes voor de ingang afgezet en u kunt direct naar binnenlopen, wel eerst toegangskaartjes reserveren. Natuurlijk kunt u ook met het openbaar vervoer maar zoals het RIVM adviseert: vermijd drukte en maak geen gebruik van het openbaar vervoer wanneer dit niet nodig is.

Een taxi reserveren bij een wintervakantie in eigen land

Voor het reserveren van een een taxi bij Taxicentrale Arnhem naar het Openluchtmuseum kunt u het reserveringsformulier op onze website invullen of u belt ons op 026-2600016. De taxi is binnen 15 minuten bij u. Wij adviseren om van te voren een taxi te reserveren zodat u niet hoeft te wachten. Wilt u meer weten over het vervoer met Taxi Arnhem ABC naar het Openluchtmuseum dan kunt u ons mailen op info@taxicentralearnhem.nl. Tot snel in Arnhem!

Voor uw specifieke bestemming of een prijsopgave staan wij u graag te woord Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

Taxi nodig?
Call Now Button