Hotel Wolfheze

TaxicentraleArnhem.nl is het taxibedrijf voor het vervoer van het Wolfheze Hotel.

Taxicentrale Arnhem staat altijd voor u klaar.

Bel 0262 600 112 of mail ons info@taxicentralearnhem.nl

De gasten van het Fletcher Wolfheze Hotel worden door onze luxe taxi’s vervoerd in Arnhem maar ook naar Nijmegen, Doorwerth, Elst, Huissen, Oosterbeek, Rozendaal, Velp, Westervoord, Zevenaar of bijvoorbeeld naar het Gelredome. Ritten naar de luchthavens Dusseldorf, SchipholEindhoven of Weeze zijn door de gasten van het hotel ook te reserveren.

Door onze professionele en vriendelijke chauffeurs worden de taxiritten altijd stipt uitgevoerd. Het hotel in Wolfheze is zeer tevreden over ons taxivervoer.

De samenwerking met het Wolfheze hotel is zeer prettig en wij brengen de gasten van het hotel graag naar hun plaats van bestemming.

Taxicentrale Arnhem is er ook voor vervoer van en naar het Rijnstate ziekenhuis, andere ziekenhuizen of medische centra. Benieuwd naar onze tarieven? Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.

Over het Fletcher hotel
Het Fletcher hotel Wolfheze ligt midden in het bos op de Veluwe. Het 4-sterren hotel heeft een capaciteit voor 180 personen en is daarmee een geschikte locatie voor groepen. Met 12 multifunctionele vergaderzalen is het voor zowel kleine als grote groepen een geschikte locatie om zakelijk bijeen te komen in een huiselijke sfeer? Of wil je buiten vergaderen met uitzicht op het bos? Voor iedere gelegenheid is er een passende ruimte. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, beschikken we over kleinere discussieruimtes voor besloten meetings en zijn er lichte werkruimtes aanwezig die ideaal zijn voor meerdaagse bijeenkomsten.
Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze ligt vlakbij Arnhem op de Zuid-Veluwe Zoom. Het hotel is goed bereikbaar vanaf de A12 en A50 en ongeveer 45 minuten rijden vanaf Utrecht. Uiteraard zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In het gehele hotel is er gratis WiFi beschikbaar. Elke vergaderruimte is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.
Taxi nodig?
Call Now Button